Header Ads

Vocea Romaniei Junior Episodul 1 din 26 Februarie 2017 Online

Urmareste aici prima editie din emisiunea Vocea Romaniei Junior de duminica 26.02.2017, Vocea Romaniei Junior Episodul 1 din 26 Februarie 2017 Online, In episodul 1 din Vocea Romaniei Junior vom asculta melodii interpretate extraordinar in engleza, romana, franceza sau albaneza si vom avea parte de o surpriza incredibila din partea unui concurent de numai sapte ani.

La Vocea Romaniei Junior din 26 Februarie 2017 fiecare jurat pregateste o echipa de artisti si se afla intr-o competitie continua cu ceilalti pentru a se asigura ca invingatorul face parte din echipa sa si ca, astfel, va deveni antrenorul castigator. Castigatorul este determinat prin votul publicului, care se realizeaza prin mesaje text si apeluri telefonice la numere special alocate fiecarui concurent.

In prima editie de Vocea Romaniei Junior din 26 februarie 2017 nu va lipsi nici disputa dintre antrenori pentru cele mai bune voci ale primului sezon Vocea Romaniei Junior. Andra, Moga si INNA vor lupta cu toate armele si vor face tot posibilul sa-si formeze cele mai tari echipe cu care sa mearga mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 50.000 de euro!






Niciun comentariu